Blog - #karrier

Sokszor beszélünk itt az oldalon az édesanyák munkába visszatéréséről, interjú, önéletrajz, GYED, GYES... Keveset esik szó az érzelmi háttérről. Most erről eszeretnék írni, kicsit személyesebb hangnemben, engedjétek meg most a kevésbé tudományos értekezést.
Mindig parázs vita alakul ki különböző fórumokon, hogy hogyan nézzen ki a tökéletes önéletrajz és mi legyen benne és mi ne.
Ihász Anita két csodás kislány anyukája és egy nagyszerű férj felesége. Kiskunhalason él a családjával és innen irányítják a közös vállalkozásukat a férjével. Fogadjátok szeretettel a vele készült riportot.
Sokat gondolkoztam azon, hogy erről írjak-e, de azt gondolom, hogy fontos erről beszélni.
Ezt majd az idő fogja megmondani. Varázsgömbje senkinek sincs, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy én tudom a biztos választ. Azonban felkészülni mindenképpen érdemes és tájékozódni, hiszen a tavaszi és az őszi időszak mindig kiemelt szerepet kap és az eddigi évek tapasztalatai alapján élénkül a toborzás. Emellett a tavaszi szezon nagy előnye általában, hogy ilyenkor még aktívan be lehet tölteni a nyitott pozíciókat, míg őszre sok vállalatnál költségcsökkentési okokból hiring freez kerül bevezetésre. Nézzük sorba, hogy mit lehet már most látni.
Az alábbiakban támpontot nyújtok, hogy mit csináljon az a vezető, vállalkozó vagy akár alkalmazott, aki elvesztette a fókuszt, már nincsen meg a motiváció, csak a mindennapi robot, nem találja az örömöt a tevékenységei során.
A múltkor a mentorcsapattal a hitelességről beszélgettünk. Lili felvetette, hogy mennyire fontos az is, hogy az ember a lehetőségeihez mérten többet adjon az ügyfél számára, mint amit elvár.
Kedves Olvasó!  Neked is a munkahelyi karrier ugrott be elsőre? Elhiszem. Nézzük most más szemüvegen át.
Amikor egy nőből édesanya lesz, az egész élete megváltozik, amit kellő tudatossággal könnyebben lehet átvészelni. Egy teljesen új életmódot kell általában kialakítani, figyelve arra, hogy önazonos tudjon maradni.
Gyakran kérdezitek tőlem is, illetve különböző social media platformokon is, hogyan tüntessétek fel a gyermekvállalás kapcsán otthon töltött időt a CV-ben, illetve egyáltalán bele írjátok-e. Pont a minap is belefutottam ebbe a kérdésbe és a szokásos rövid kommenttemet írtam a poszt írójának kérdésére válaszolva, azonban most úgy éreztem, hogy ez megér egy hosszabb véleményt.
Továbbiak megjelenítése folyamatban...