E-mentorálás
 
 
  • Úgy érzed változtatnod kell, de nem tudod mit és hogyan?
  • Megrekedtél vagy eltévedtél az élet útvesztőjében?
  • Szeretnél időt és energiát spórolni a felesleges körök kihagyásával?
  • Kipróbálnál új fejlesztési módszereket?
  • Empatikus és profi segítségre vágysz?
  •  
  • A legjobb helyen jársz!
 
E-learning, avagy a rugalmas tanulás

Pados Eszter vagyok, HR tanácsadó, coach , tréner és mentor. Az e-learning azoknak ideális, akik a bárhonnan és bármikor elérhető tanulást részesítik előnyben. 20 éve aktívan jelen vagyok a munkaerőpiacon, több, mint 13 éves HR területen szerzett tapasztalattal támogatom azokat, akik elakadtak a karrierjükben, vagy szeretnének a következő szintre lépni.

Több tízezer önéletrajz, több ezer interjú és több száz sikeres tanácsadással a hátam mögött igyekszem mindig én is fejlődni, figyelem az újabb trendeket, képzéseken veszek részt, hogy hatékonyan segítsem a hozzám fordulókat. Emellett vállalkozóként 6 éve támogatom az ügyfeleimet, coachként és mentorként is több száz ülés tapasztalatával segítem azokat, akik bizalmat szavaztak nekem.

Az alábbi e-learning tananyagok elkészítésekor a gyakorlatias, használható tudás átadását tartottam szem előtt. Nemcsak én, hiszen a lenti tananyagok nagyrésze kooperációban készült más remek szakemberek, coachok, trénerek, pszichológusok bevonásával, hogy a lehető legsokoldalúbban adjuk át a mindennapokban használható gyakorlatokat.

Mit kínálok? Képes, videós tartalommal és hanganyaggal támogatott, folyamatosan bővülő szakmai tananyagot, amelyhez interaktív és önértékelős tesztfeladatokat társítok, hogy a nálam megszerzett tudást minél alaposabban elmélyíthesd és rögzíthesd.
A tananyagkártya demo gombjára kattintva azonnali ingyenes ízelítőt kaphatsz az általam kínált tartalomból.
Tananyagok

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.
Ebben a csoportban ingyenes (néhány esetben regisztrációhoz kötött) tananyagaim közül böngészhetsz, amik segítenek megízlelni az e-learninget, mint tanulási módot és az általam nyújtott szakmai szolgáltatások minőségét.
Microlearning tananyagaimban egy-egy kérdéskört dolgozok fel e-learning formában hanganyagok, szöveges leírások és ábrák kíséretében. Ha kíváncsi vagy a kis tananyaghoz kapcsolódó további tartalmakra és szeretnél részletesebben elmélyedni a témákban, ajánlom komplex e-learning programjaimat.
Komplex programjaimban részletes, átfogó képet adok a karrierépítés és ápolás nagy témáiról. Az elméleti tudnivalók mellett számos gyakorlati példát, tanácsot és aktuális trendet sorakoztatok fel.

 

Online tanácsadások
Az önfejlesztés lehetősége nincs korhoz vagy beosztáshoz kötve. Mindig tehetünk azért, hogy mai énünknél jobbak legyünk. Érdemes ehhez olyan segítséget igénybe venned, ami megkímél téged a vakvágányoktól és hatékony módon vezet végig a fejlődés útján.
Legyen szó munkahelyi változásokról, a vezetői skillek elsajátításáról, vagy megoldásfókuszú menedzsmentről, többféle konzultációval támogathatom saját életedet és vállalkozásodét. Nemcsak a beindulásban segítek, de végig kísérem a teljes folyamatot.
Online események
Az egyéni konzultációk mellett folyamatosan dolgozom több résztvevős online és élő események megszervezésén. Ezek keretében változatos témákban hozok el neked workshop, webinárium és csoportos coaching részvételi lehetőségeket.
Az aktuális és jövőbeli eseményekről ezen az oldalon tájékoztatlak. Itt olvashatod a részleteket, valamint leadhatod jelentkezésedet, vagy előjelentkezésedet.

Induló képzések

Indul

2024.06.30

Óraszám

140 óra

Típus

blended képzés

Bruttó ár

498 000 Ft

Helyszín

MagNet Közösségi Ház

Oktató

Bánszky Noémi,Pados Eszter

Indul

2024.07.02

Óraszám

80 óra

Típus

blended képzés

Bruttó ár

465 000 Ft

Helyszín

Egyeztetés alatt

Oktató

Pados Eszter