E-mentorálás
 
 
  • Úgy érzed változtatnod kell, de nem tudod mit és hogyan?
  • Megrekedtél vagy eltévedtél az élet útvesztőjében?
  • Szeretnél időt és energiát spórolni a felesleges körök kihagyásával?
  • Kipróbálnál új fejlesztési módszereket?
  • Empatikus és profi segítségre vágysz?
 
A legjobb helyen jársz! E-mentor programomban is komplex támogatást nyújtok, hogy a bizonytalan bizonyossá lehessen.
E-learning, avagy a rugalmas tanulás
Azok számára is szeretném elérhetővé tenni a bennem rejlő tudást, akik a bárhonnan és bármikor elérhető információkat részesítik előnyben. Ehhez az e-learning módszerét választottam.
Mit kínálok? Képes, videós tartalommal és hanganyaggal támogatott, folyamatosan bővülő szakmai tananyagot, amelyhez interaktív és önértékelős tesztfeladatokat társítok, hogy a nálam megszerzett tudást minél alaposabban elmélyíthesd és rögzíthesd.
A tananyagkártya demo gombjára kattintva azonnali ingyenes ízelítőt kaphatsz az általam kínált tartalomból.
Tananyagok
Tananyagaimat úgy készítettem el, hogy segítsenek téged a tökéletes munkahely megtalálásában. Az online hanganyagok és letölthető dokumentumok mindegyike végigvezet téged abban, hogyan tudsz szuperjó álláskeresési stratégiát magadnak összerakni, tudni fogod, hogy milyen jogaid vannak, hogyan írj tökéletes önéletrajzot, és hogyan válaszold meg az állásinterjún feltett kérdéseket.
Nézd meg ingyenes bemutató anyagomat, melyet a Bemutató a tananyagokból-ra kattintva regisztrációt követően tudsz elérni.
 
Karrier iránytű kismamáknak tananyagom
 
Nagyon fontos, hogy amikor úgy érzed édesanyaként, hogy szeretnél visszamenni dolgozni, vagy új munkahelyet kell keresned, akkor tudd, hogy milyen jogaid, milyen lehetőségeid vannak. Fontos, hogy legyen egy szuperjó álláskeresési stratégiád, melynek része, hogy tudod, milyen munkát szeretnél, tisztában vagy azzal, hogy hol keresd, és ehhez meg tudod írni a tökéletes önéletrajzot, és az interjún olyan válaszokat adsz, melyek után te leszel, akinek felajánlják a munkát.
Tananyagomat úgy készítettem el, hogy lépésről lépésre végigvezet minden fontos álláskeresési területen kezdve a jogi háttérrel, de kitérek arra is, hogy állásinterjún mit és hogyan vegyél fel, de azt is meg tudod tanulni online tréningemből, hogyan írj tökéletes önélerajzot, és hogyan válaszolj esetleg számodra kellemetlen kérdésekre.
Ha még bizonytalan vagy, nézd meg ingyenes bemutató anyagomat, melyet a Bemutató a tananyagokból-ra kattintva regisztrációt követően tudsz meghallgatni.
 

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.
Bemutató a tananyagokból
English Interview
Karrier iránytű álláskeresőknek
Karrier iránytű kismamáknak
Konfliktuskezelés
Sikeres interjú az online térben

 

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Online tanácsadások
Az önfejlesztés lehetősége nincs korhoz vagy beosztáshoz kötve. Mindig tehetünk azért, hogy mai énünknél jobbak legyünk. Érdemes ehhez olyan segítséget igénybe venned, ami megkímél téged a vakvágányoktól és hatékony módon vezet végig a fejlődés útján.
Legyen szó munkahelyi változásokról, a vezetői skillek elsajátításáról, vagy megoldásfókuszú menedzsmentről, többféle konzultációval támogathatom saját életedet és vállalkozásodét. Nemcsak a beindulásban segítek, de végig kísérem a teljes folyamatot.
Online események
Az egyéni konzultációk mellett folyamatosan dolgozom több résztvevős online és élő események megszervezésén. Ezek keretében változatos témákban hozok el neked workshop, webinárium és csoportos coaching részvételi lehetőségeket.
Az aktuális és jövőbeli eseményekről ezen az oldalon tájékoztatlak. Itt olvashatod a részleteket, valamint leadhatod jelentkezésedet, vagy előjelentkezésedet.

Induló képzések

Jelenleg nem hirdetünk egyetlen képzést sem. Kérjük, látogasson vissza később vagy érdeklődjön cégünk elérhetőségein.