E-mentorálás
 
 
  • Úgy érzed változtatnod kell, de nem tudod mit és hogyan?
  • Megrekedtél vagy eltévedtél az élet útvesztőjében?
  • Szeretnél időt és energiát spórolni a felesleges körök kihagyásával?
  • Kipróbálnál új fejlesztési módszereket?
  • Empatikus és profi segítségre vágysz?
 
A legjobb helyen jársz! E-mentor programomban is komplex támogatást nyújtok, hogy a bizonytalan bizonyossá lehessen.
E-learning, avagy a rugalmas tanulás
Azok számára is szeretném elérhetővé tenni a bennem rejlő tudást, akik a bárhonnan és bármikor elérhető információkat részesítik előnyben. Ehhez az e-learning módszerét választottam.
Mit kínálok? Képes, videós tartalommal és hanganyaggal támogatott, folyamatosan bővülő szakmai tananyagot, amelyhez interaktív és önértékelős tesztfeladatokat társítok, hogy a nálam megszerzett tudást minél alaposabban elmélyíthesd és rögzíthesd.
A tananyagkártya demo gombjára kattintva azonnali ingyenes ízelítőt kaphatsz az általam kínált tartalomból.
Tananyagok
Azok számára is szeretném elérhetővé tenni a bennem rejlő tudást, akik a bárhonnan és bármikor elérhető információkat részesítik előnyben. Ehhez az e-learning módszerét választottam.

Training materials

sort by:

 

Thank you for rating!

If you'd like to give text evaluation, please enter your comment here:

Online tanácsadások
Az önfejlesztés lehetősége nincs korhoz vagy beosztáshoz kötve. Mindig tehetünk azért, hogy mai énünknél jobbak legyünk. Érdemes ehhez olyan segítséget igénybe venned, ami megkímél téged a vakvágányoktól és hatékony módon vezet végig a fejlődés útján.
Legyen szó munkahelyi változásokról, a vezetői skillek elsajátításáról, vagy megoldásfókuszú menedzsmentről, többféle konzultációval támogathatom saját életedet és vállalkozásodét. Nemcsak a beindulásban segítek, de végig kísérem a teljes folyamatot.
Online események
Az egyéni konzultációk mellett folyamatosan dolgozom több résztvevős online és élő események megszervezésén. Ezek keretében változatos témákban hozok el neked workshop, webinárium és csoportos coaching részvételi lehetőségeket.
Az aktuális és jövőbeli eseményekről ezen az oldalon tájékoztatlak. Itt olvashatod a részleteket, valamint leadhatod jelentkezésedet, vagy előjelentkezésedet.

Available courses

Starts

2021.11.15

Hours

120 hour

Type

blended course

Brutto price

438 000 Ft

Location

Arbor Egészségfejlesztő Központ

Trainer

Bánszky Noémi,Pados Eszter