Amikor találkoznak útjaink...

Munkát keresel. Önéletrajzot fogalmazol. Hány olyan jelentkezésen vagy már túl, amire nem is érkezett válasz? Egyáltalán hány állásinterjún vettél már részt? És mennyi volt belőle sikeres és mennyiről távoztál úgy, hogy nem kaptad meg a vágyott munkát? Pedig belül úgy érezted, hogy minden egyben volt, hogy jó voltál, hogy odatetted magad, hogy tényleg felkészültél.

És mégsem. Hol rontottad el? Hol hibáztál? Nehéz kérdések. És a válaszok sem könnyűek. De beszélhetnénk ugyanígy a vállalati vezetőképzésről is. Vagy bizonyos munkaügyi kérdések sikeres, vagy éppen sikertelen megoldásáról. Hol volt az elakadás? Mit kellett volna tenni a hatékonyabb kivitelezéshez?

Nem foglak áltatni. Nem biztos, hogy tudom a fentebb megfogalmazott kínzóan fájó kérdéseidre a választ. Nincs nálam a bölcsek kövek. Azt mondják, hogy utólag amúgy is mindig könnyebb okosnak lenni. Mi lenne, ha most előtte lennél okosabb?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a kezedbe adok egy olyan szakmai tudástárat, amely egyrészt álláskeresőként felvértez azokkal a tippekkel, amelyekkel magabiztosan vághatsz neki a nagy megméretettésnek és a végkifejletet illetően nem érhet különösebb meglepetés; másrészt vállatvezetőként, cégirányítóként a pozitív pszichológia és coaching eszközein keresztül támogatni tud, hogy megtaláld a legmegfelelőbb válaszokat például a vezetőfejlesztés, vagy éppen a munkaügy területén felmerülő kérdésekre
Köszöntelek!
Pados Eszter vagyok, HR tanácsadó, coach és tréner. Okleves bölcsészként végeztem andragógia és nyomtatott sajtó szakirányon, illetve emberi erőforrás tanácsadó Msc diplomával is rendelkezem.
Kacskaringós pályát jártam be, amíg eljutottam a mostani vállalkozásomig, az álláskeresők szakmai támogatásáig és a business coaching világáig. Pedig a mások támogatása, a segítségnyújtás igénye mindig jelen volt az életemben, ahogy a természet szeretete és az állatok iránt érzett tiszteletem is. Kisiskolásként tanár szerettem volna lenni. Életem első munkájaként, a gimnáziumi éveim alatt egy alsós kislányt korrepetáltam. Bár rövid időre eltávolodtam ettől az iránytól, az élet mégiscsak visszasodort abba a mederbe, ami hitem szerint igazán nekem való.
A coaching, a támogató munka mindig is régi álmom volt, de úgy éreztem, hogy megfelelő életés szakmai tapasztalatra van szükségem ahhoz, hogy hitelesen állhassak ki a nagyvilág elé.
Éppen ezért mindig is folyamatosan törekedtem és törekszem ma is arra, hogy frissen tartsam a tudásom, képezzem magam.
Mindig tanulok valamit. Dolgoztam vállalatirányítási rendszer bevezetési projekten, fejvadászként/tanácsadóként és HR-es munkakörben is multinacionális környezetben. Úgy érzem, hogy bölcsészként szerencsésen alakult a karrierem, mert tizenöt év alatt bepillantást nyerhettem több iparág sajátos világába is különböző munkakörökben.
Ezen tapasztalatok, a saját múltam és a támogatói munkához való hozzáállásom alapján hiszem, hogy mindennek oka van. Nincsen jó vagy rossz. Olyan van, hogy most éppen nehezebb, egy vagy több megoldandó feladat kerül a látóterünkbe, vagy egyszerűen egy olyan eseménnyel találjuk magunkat szembe, amit meg kell tanulnunk elfogadni.
Hogyan dolgozom?
A pozitív pszichológia és coaching számomra nem azt jelenti, hogy mindig rózsaszín szemüveget viselünk, akár önmagunkat is becsapva, hanem azt, hogy a problémákra kihívásként tekintünk és hisszük, hogy rendelkezünk a megoldáshoz szükséges összes erőforrással.
Az ügyfelek nem terápiára jönnek hozzám, hanem egy megoldásfókuszú beszélgetésre, ahol partneri viszonyban dolgozunk együtt.
A tréneri munkáimat is ugyanezzel a hozzáállással vezetem, nincs két ugyanolyan workshop, hiszen mindig más energiák mozognak, más kerül a fókuszba.
 
 
Az ügyfelek nem terápiára jönnek hozzám, hanem egy megoldásfókuszú beszélgetésre, ahol partneri viszonyban dolgozunk együtt. A tréneri munkáimat is ugyanezzel a hozzáállással vezetem, nincs két ugyanolyan workshop, hiszen mindig más energiák mozognak, más kerül a fókuszba.
 

Izgalmas és változatos minden nap, most érzem azt, hogy a helyemen vagyok. Jó érzéssel tölt el, hogy látom a hozzám fordulóknál a fejlődést, és hálás vagyok a bizalomért, amiért engem választanak kísérőül az útjukon.
Folyamatosan képzem önmagam, tudatosan figyelve a fejlődésemre. Fontos számomra a professzionális hozzáállás, hogy a ügyfelek értékesnek tartsák a velem való közös munkát.
Ha úgy gondolod, hogy támogatni tudlak a céljaid elérésében, fordulj hozzám bizalommal!

Pados Eszter