Minden, ami HR
A karrier coaching a karrierrel, munkával kapcsolatos célok megvalósításának támogatása a coaching szemlélet és módszertan alkalmazásával. HR tanácsadás során lehetőséged van CV-t készíteni, próbainterjúzni, illetve álláskeresésre való felkészüléshez szükséges támogatást igénybevenni. Ha velem dolgozol, akkor a folyamat során beiktatunk egy-két tréningalkalmat is, amikor a tudástranszfer kerül a fókuszba.
A főiskolán kommunikáció-felnőttképzés szakon, majd az egyetemen HR tanácsadóként diplomáztam. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy szolgáltató cégnél és vállalati oldalon is szerezhettem tapasztalatot többféle munkakörben és beosztásban, így széles körű rálátásom van több területre is.
 
 
Bizalommal fordulhatsz hozzám munkaüggyel kapcsolatos kérdésekkel, vagy ha elakadtál az álláskereséssel, ha a kiégés jeleit fedezed fel magadon, leporolnád az önéletrajzodat egy profi segítségével, vagy részt vennél egy próbainterjún, esetleg inspirációra van szükséged a karriered újratervezéséhez, stb.
 
Kismamák a munka világában
Már a főiskolán is kiemelt figyelmet szenteltem a kismamák munkaerőpiaci helyzetének, és mivel ez továbbra is fontos téma számomra, várom azokat is, akik néhány hónap, év kihagyás után újra munkába állnának és szükségét látják egy külső szakember támogatásának, hogy a képességük szerinti legjobb helyre kerüljenek, vagy épp, hogy ötleteket gyűjtsenek az újrainduláshoz, bátorságot merítsenek az új utakhoz vagy felturbózzák a bennük rejlő, de a kieső hónapok, évek alatt kissé megkopott képességeiket.