Blog - Pados Eszter

Tőlem nem megszokott módon nem szakmai cikket hozok, nem tervezek benne szakirodalmi hivatkozásokat sem feltüntetni. Csak ami bennem kavarog most ezzel kapcsolatban...
A korábbi posztokban több cikk is szólt arról, hogy milyen coachok a kutyák. Most is egy érdekes aspektust mutatok be arról, hogy mindig több lehetőségünk van elérni a célunkat.
Amikor egy nőből édesanya lesz, az egész élete megváltozik, amit kellő tudatossággal könnyebben lehet átvészelni. Egy teljesen új életmódot kell általában kialakítani, figyelve arra, hogy önazonos tudjon maradni.
Lépésről lépésre vezet végig, hogy a hivatásod legyen a munkád, amit örömmel végzel, illeszkedve a vágyott életpályádba, a boldog mindennapokért. Ez egy komplex program. Nem mondom meg a tutit. Sok információ és tapasztalat mellett rengeteg kérdéssel támogatlak, hogy valóban tudj változtatni. A te életed, a saját megoldásodra van szükséged, én abban tudok Neked segíteni, hogy hogyan találd meg a saját utad. Ha tényleg akarod. Ez egy csinálós műfaj. Ha végig mész, és lépésről lépésre haladsz, sokkal több esélyed lesz elérni az életben, amit akarsz, úgy, ahogy Neked jó.
A coachingnak is rengeteg típusa létezik már. Első körben érdemes elkülöníteni a business- és  a life coachingot. Nevéből is adódik, hogy az utóbbi az egyén életében felmerülő helyzetekkel, eseményekkel, állapotokkal foglalkozik.
Továbbiak megjelenítése folyamatban...