Blog - #álláskeresés

Amikor egy nőből édesanya lesz, az egész élete megváltozik, amit kellő tudatossággal könnyebben lehet átvészelni. Egy teljesen új életmódot kell általában kialakítani, figyelve arra, hogy önazonos tudjon maradni.
Gyakran kérdezitek tőlem is, illetve különböző social media platformokon is, hogyan tüntessétek fel a gyermekvállalás kapcsán otthon töltött időt a CV-ben, illetve egyáltalán bele írjátok-e. Pont a minap is belefutottam ebbe a kérdésbe és a szokásos rövid kommenttemet írtam a poszt írójának kérdésére válaszolva, azonban most úgy éreztem, hogy ez megér egy hosszabb véleményt.
Lépésről lépésre vezet végig, hogy a hivatásod legyen a munkád, amit örömmel végzel, illeszkedve a vágyott életpályádba, a boldog mindennapokért. Ez egy komplex program. Nem mondom meg a tutit. Sok információ és tapasztalat mellett rengeteg kérdéssel támogatlak, hogy valóban tudj változtatni. A te életed, a saját megoldásodra van szükséged, én abban tudok Neked segíteni, hogy hogyan találd meg a saját utad. Ha tényleg akarod. Ez egy csinálós műfaj. Ha végig mész, és lépésről lépésre haladsz, sokkal több esélyed lesz elérni az életben, amit akarsz, úgy, ahogy Neked jó.
Fogadjátok szeretettel Matheidesz Dóra vendégposztját, aki a b. boom kismama divat alapító tulajdonosa. Sok és sokféle munkahely van, megannyi elvárással. Kismamaként nem is mindig olyan egyszerű megfelelni ezeknek. Ebben a posztban az irodai outfittek összeállításában segítünk tippekkel, tanácsokkal, hasznos praktikákkal, hogy amikor a kismama ruhatáradat válogatod össze, akkor biztosan a megfelelő ruhákat szerezd be és a reggeli készülődés öröm legyen és ne szenvedés.
A héten az egyik helyi Facebook csoportban egy hölgy ajánlást kért a testvére számára, fotóst keresett, önéletrajzi portré miatt. Én elsőként kommenteltem és ajánlottam két szuper fotóst, akiket az ügyfeleimnek is szoktam ajánlani. Sokan ajánlották a helyi fotós bolt tulajdonosát is, akinél mi is szoktunk vásárolni, igazolványképet is készít. Majd a többi komment a piszkálódásról szólt, a posztíró törölte is a kérdését egy idő után. Az egyik kommentelő odaírta, hogy mennyire túl van ez lihegve és egy magára bármit is adó vállalat nem ez alapján dönt. Mivel a poszt törlésre került, már nem írhattam le a szakmai gondolataimat ezzel kapcsolatban, így megteszem most.
Továbbiak megjelenítése folyamatban...