A nyerő önéletrajz

Summary
7 slides
2 images
Published: 04.01.2022
Course requirements
View all slides

Munkát keresel. Önéletrajzot fogalmazol. Hány olyan jelentkezésen vagy már túl, amire nem is érkezett válasz? Egyáltalán hány állásinterjún vettél már részt? És mennyi volt belőle sikeres és mennyiről távoztál úgy, hogy nem kaptad meg a vágyott munkát? Pedig belül úgy érezted, hogy minden egyben volt, hogy jó voltál, hogy odatetted magad, hogy tényleg felkészültél. És mégsem. Hol rontottad el? Hol hibáztál?
 
Nehéz kérdések. És a válaszok sem könnyűek. Mini tananyagommal abban segítek, hogy sikerrel indulj el az álláskeresés rögös útján. Ennek első lépcsője a jó önéletrajz, hiszen ez az első, amivel veled kapcsolatban találkozik egy munkaadó, ez kelti az első benyomást rólad. "A nyerő önéletrajz"-ban hang-, kép- anyagok és szöveges leírások vezetnek Téged a tanulásban.
 
A tananyag két ajándékot is rejt magában! Vásárlást követően tiéd lesz 1 db Jouca Portraits kedvezményes fotózás kupon, ahol elkészíttetheted profi képedet a profi önéletrajzodhoz, illetve 10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz további Sunshiny e-learning tananyagokat. Például a teljes Karrier iránytű programot, amiben nemcsak a CV készítésről, de az álláskeresés és karrierépítés többi fontos eleméről is tanulhatsz.

Hogyan készíts jó önéletrajzot?

Thank you for rating!

If you'd like to give text evaluation, please enter your comment here:

Training materials

sort by:
Sorry, no match.