Well-being coach és tréner képzés (állatasszisztált módszertannal)

 

 
 
 • Segítő szakember vagy és bővítenéd eszköztáradat?
 • Szeretnél well-being foglalkozásokat tartani?
 • Várunk egyedülálló képzésünkön!
 

 

Miről szól a képzés?

Képzésünk segítő szakembereknek szól, akik a következő témákkal találkozhatnak képzésünkön:

 • Coaching története, különböző módszerek, stílusok megismerése
 • Önismeret, identitás munka, te, mint coach és tréner, illetve állatasszisztált foglalkozásvezető
 • Kompetencia határok, kérdezéstechnika, történetmesélés, gyakorlatok, eszközök, empátia
 • A felnőttképzés története, élethoszig tartó tanulás, didaktika
 • Tréneri kompetenciák
 • Szervezetfejlesztés alapok
 • Egyéni és csoportos ülések, tréningek levezetése, szervezése, dokumentálása
 • Kapcsolatközpontú módszertan megismerése
 • Terápiás állatok képzése, vizsgája, orvosi szempontok
 • Megmutatjuk, hogyan építs fel és zárj sikeres folyamatokat
 • Praxis építés lehetőségei

A képzés blended formában valósul meg (50 e-learning elméleti tanóra, 50 kontakt gyakorlati tanóra).

További részleteket a trénerek bemutatkozása után olvashatsz.

Kiknek ajánljuk?

A képzés tökéletes megoldás azon segítő szakemberek számára, akik bármilyen well-being aktivitás, jelenlétet vagy oktatást szeretnének lebonyolítani. Képzésünk jóval mélyebb betekintést enged a well-being foglalkozások világába egy pár órás workshopnál, de nem szükséges coachnak vagy trénernek lenni annak elvégzéséhez és a tanult módszertan alkalmazásához.

Bemutatkoznak trénereink

Pados Eszter

Pados Eszter vagyok, HR tanácsadó, coach és tréner. Az alap diplomámat nyomtatott sajtó-andragógia szakirányon szereztem meg, ezután jött a HR tanácsadó szak Msc-n 2010-ben, ahol megismertem a  coachingot és eldöntöttem, hogy ezt az utat szeretném hosszú távon választani. Ekkor már fejvadászként dolgoztam Magyarország első számú toborzással foglalkozó tanácsadó cégénél az IT csapatban.

Két év kiválasztás után lettem HR-es vállalati oldalon, ahol nagyon sok feladatod láttam el, többek között feleltem a képzésekért, aktív szerepem volt a szervezetfejlesztési projektben, hozzám tartozott a gyakornoki program, HR Business Partnerként feleltem a központi területekért és a vállalat teljes szellemi toborzását is én vittem 2 éven keresztül. Majd a családalapítás közben folyamatosan tanultam, elvégeztem Polgár Lilinél is az összes képzést, így alakult, hogy lassan 3 éve mentorként én is támogathatom a diákokat, hogy megfelelő tudással felvértezve vessék bele magukat ebbe a szakmába.

4 éve építem a saját vállalkozásom, mely több lábon áll. Emellett folyamatosan forrott ki az állatos vonal, terápiás kutya felvezető képzések, terápiás kutya csoport, engedelmes kutyasuli, agility, elmélyülés az etológiában, klickeres tanítás, terápiás macska workshop, kutyás-macskás önismereti csoport, állatasszisztált foglalkozás vezető képzés, különböző képzési módszerek és sokszínű szakemberek megismerése, rengeteg, idő, energia, nehézség, küzdelem, fejlődés és élmény, nem utolsó sorban tapasztalat szerzése az elmúlt évek során.

 

 

   

Tusori Eszter vagyok, egészségpszichológusként és coachként dolgozom Debrecenben. Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt próbáljuk kibogozni a szövevényes elakadásokat, nehézségeket, hogy minél jobb megoldási lehetőségeket találjunk. Munkám során a megoldásközpontúság, és az integratív szemlélet vezet: témától, problémától függően különböző technikák, módszerek segítségével keressük a megoldást. Az egyéni konzultációkon kívül, csoportos foglalkozásokon, illetve egy lovastanyán is találkozhattok velem, amelyeken kollégáimmal együtt igyekszünk minél személyre szólóbb, hatékonyabb segítséget adni a hozzánk érkezőknek. A foglalkozások, egyéni konzultációk mellett pedig 2021 óta támogatom a life coach képzésben résztvevő diákok fejlődését mentorként.

A képzésről részletesen

KEDVEZMÉNYEINK!

A részvételi díj: 489 000 Ft/fő

Early bird díj 2023.10.15-ig: 389 000 Ft/fő

Aki már végzett A Sunshiny Coaching, Pados Eszter e.v. által szervezett képzést, további 50 ezer Ft kedvezményre jogosult, az early bird-del összevonható.

A képzés díja tartalmazza a vizsgát, de utazási, étkezési, egyéb költségeket nem!

 • Részletfizetési lehetőség! 
  1. részlet: a jelentkezés befogadásakor 100 000 Ft, legkésőbb 2023.11.05-ig
 • 2. részlet: 2023.11.05-ig 150 000 Ft.
 • 3. részlet: 2024.02.10-ig a fennmaradó összeg.

 

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Well-being coach és tréner képzés (állatasszisztált módszertannal)
Képzés típusa blended képzés
Óraszám 100 óra (50 óra kontakt óra)
Min. létszám 6 Fő
Max. létszám 16 Fő
Megengedett hiányzás 10%
Oktatók Pados Eszter
Tusori Eszter
Megszerezhető végzettség well-being coach és tréner (állatasszisztált módszertannal)
Vizsgával zárul a képzés igen
Képzés célja A képzés célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak well-being egyéni és csoportos coaching ülések levezetésére, illetve tréningek megtartására foglalkozásvezetőként. Megismerjenek a coaching alapjait, történetét, különböző folyamat és cél modelleket, különböző coaching stílusokat, ülés és folyamat struktúrákat. Stresszkezelési módszerek tanuljanak. Mélyítsék a story telling, a kérdezéstechnika és az empátia területein szerzett ismereteiket. Trénerként résztvevői szerepköröket ismerjenek meg, azok kezelési módjait, gyakorlatokat, agenda tervezést, prezentációs technikákat. Fejlesszék coach és tréneri identitástudatukat. Elsajátítsák a praxis építés alapjait.
Képzés célcsoportja segítő szakmában dolgozó szakemberek
Szükséges iskolai végzettség speciális szakiskola

Induló képzések

Jelenleg nem hirdetünk egyetlen képzést sem. Kérjük, látogasson vissza később vagy érdeklődjön cégünk elérhetőségein.