Szervezet- és vezetőfejlesztés képzés

 • Szeretnél vezetőként stratégiailag nagyobb képben gondolkozni?
 • Szeretnél egy modern szervezetet működtetni?
 • Várunk egyedülálló képzésünkön!

Miről szól a képzés?

A képzés során olyan kompetenciákat sajátíthatnak el a résztvevők, amelyekkel hatékonyan tudnak szervezetet létrehozni és fejleszteni. Eszközöket biztosítunk a jobb szervezeti struktúrák kialakításához a kezdeti diagnosztizálástól a megvalósításon át egészen a beépülésig. Témáink:

 • diagnózis bármely méretű szervezetre
 • módszertani eszközök kiválasztása
 • szervezetfejlesztés alapok
 • vezetőfejlesztés alapok, módszertani ismeretek
 • szervezeti pszichológia
 • well-being, stresszkezelés
 • válságállóság, reziliencia

A képzés blended formában valósul meg (40 e-learning elméleti tanóra, 10 óra önálló munka, 30 kontakt gyakorlati tanóra).

További részleteket a trénerek bemutatkozása után olvashatsz.

Kiknek ajánljuk?

Trénereknek és coachoknak, akik szeretnének stratégiailag nagyobb képben látni, gondolkozni. HR szakembereknek, vezetőknek, akik képessé akarnak válni arra, hogy ebben a BANI világban stratégiai döntések mentén vezessék cégüket. Kisvállalkozóktól egészen a multiban dolgozó kollégákig mindenkinek értékes, hasznos, gyakorlatias tudást adunk át.

Bemutatkoznak trénereink

Pados Eszter

Pados Eszter vagyok, HR tanácsadó, coach és tréner. Az alap diplomámat nyomtatott sajtó-andragógia szakirányon szereztem meg, ezután jött a HR tanácsadó szak Msc-n 2010-ben, ahol megismertem a coachingot és eldöntöttem, hogy ezt az utat szeretném hosszú távon választani. Ekkor már fejvadászként dolgoztam Magyarország első számú toborzással foglalkozó tanácsadó cégénél az IT csapatban.

Két év kiválasztás után lettem HR-es vállalati oldalon, ahol nagyon sok feladatod láttam el, többek között feleltem a képzésekért, aktív szerepem volt a szervezetfejlesztési projektben, hozzám tartozott a gyakornoki program, HR Business Partnerként feleltem a központi területekért és a vállalat teljes szellemi toborzását is én vittem 2 éven keresztül. Majd a családalapítás közben folyamatosan tanultam, elvégeztem sokféle coach képzést, ahol 5 évig mentorként támogathattam a diákokat, hogy megfelelő tudással felvértezve vessék bele magukat ebbe a szakmába. 23 éve a munkaerőpiacon, 15+év szakmai és közel 7 éves vállalkozói tapasztalattal a hátam mögött olyan gyakorlatias képzést állítottam össze, amely azonnal alkalmazható.

A képzésről részletesen

Jelentkezés 2024.07.01-ig.

Részvételi díj:

 • early bird 2024. június 10-ig: 365 000 Ft
 • 2024. június 10. után 465 000 Ft

Kontakt órák időpontjai és helyszíne: 2024. októberi és novemberi szombatokon Budapest belvárosában (egyeztetés alatt)

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Szervezet- és vezetőfejlesztés képzés
Képzés típusa blended képzés
Óraszám 80 óra (30 óra kontakt óra)
Max. létszám 20 Fő
Megengedett hiányzás 10%
Oktatók Pados Eszter
Nyilvántartásba vételi szám B/2020/002188
Megszerezhető végzettség tanúsítvány
Vizsgával zárul a képzés igen
Képzés célja A szervezetfejlesztők fő törekvése, hogy olyan hatékonyabb és kellemesebb munkahelyeket alakítsanak ki, amelyek elősegítik a vezetők és alkalmazottak munkáját. Céljuk, hogy olyan vállalati kultúrát és célkitűzéseket valamint működési modellt alakítsanak ki, amelyek növelik a vállalat versenyképességét, értékteremtő képességét, és kellemes munkakörnyezetet biztosítanak mind a vállalatnál dolgozóknak, mind a vállalattal kapcsolatban állóknak.
Képzés célcsoportja trénerek, coachok, akik szeretnének stratégiailag nagyobb képben látni, gondolkozni, HR szakemberek, vezetők, akik képessé akarnak válni arra, hogy ebben a BANI világban stratégiai döntések mentén vezessék a cégüket. Kisvállalkozóktól egészen a multiban dolgozó kollégáknak értékes, hasznos, gyakorlatias tudást adunk át.
Előzetesen elvárt ismeret bármilyen diploma

Induló képzések

Szervezet- és vezetőfejlesztés képzés

(szervezet_vezetofejlesztes_2024)

Indul

2024.07.02

Időbeosztás

-

Óraszám

80 óra

Típus

blended képzés

Ár

465 000 Ft + 0%

Bruttó ár

465 000 Ft

Helyszín

Egyeztetés alatt

Oktató

Pados Eszter