Bevezető
Megismered a tematikát, engem, és hasznos információkat találsz a leckék használatához.

Köszönöm, hogy itt vagy!

Fogadd szeretettel kedvcsináló videómat a témához.

Pados Eszter (tréner, coach, HR tanácsadó)

loading
Ez a bevezető a személyes hatékonyság: konfliktuskezelés a gyakorlatban komplex programhoz készült. Ez a micro learning tananyag egy részlete annak, kifejezetten a párkapcsolati és családi témákra fókuszálva.
Az alábbi témákat öleli fel:
  • párkapcsolati minták
  • családi kommunikáció
  • konfliktuskezelési stílusok
  • érzelmi intelligencia fejlesztés
  • bónuszként betekintést adunk az állatasszisztáltas világba is, ezt azért tartom fontosnak, hiszen sok családnál található házi kedvenc.

Összesen 6 lecke, plusz a végén egy ajándék található. Kb. 7-8 órányi gyakorlatias tudás, mely nemcsak elmélet, hanem megoldási lehetőségeket kínál, coaching szemlélettel. Ebben az e-learningben találhatóak szöveges diák, hanganyagok és videók is.

A tananyagot hárman készítettük. Mógor Krisztina, a Dayfly Önképzés Mesterfokon Édesanyáknak közösség megalkotója, aki coach és tréner, illetve a PTF-en is tanít, miközben tanul is, folyamatosan képzi önmagát is. Tusori Eszter pszichológus pszichológus és coach, illetve tréner, aki szintén rendkívül tapasztalt és hiteles szakember. És nem utolsósorban én, Eszter Pados, HR tanácsadó, coach, tréner és mentor.