Konzultációk

Személyre szabott konzultációk egyedi megoldásokkal

Az önfejlesztés lehetősége nincs korhoz vagy beosztáshoz kötve. Mindig tehetünk azért, hogy mai énünknél jobbak legyünk. Érdemes ehhez olyan segítséget igénybe venned, ami megkímél téged a vakvágányoktól és hatékony módon vezet végig a fejlődés útján.

Legyen szó munkahelyi változásokról, a vezetői skillek elsajátításáról, vagy megoldásfókuszú menedzsmentről, többféle konzultációval támogathatom saját és vállalkozásod életét. Nemcsak a beindulásban segítek, de végig kísérem a teljes folyamatot.

  • Úgy érzed változtatnod kell, de nem tudod mit és hogyan?
  • Megrekedtél vagy eltévedtél az élet útvesztőjében?
  • Szeretnél időt és energiát spórolni a felesleges körök kihagyásával?
  • Kipróbálnál új fejlesztési módszereket?
  • Empatikus és profi segítségre vágysz?

Ingyenes orientációs beszélgetésünkön felderítjük, hogyan tudnál személyiségedhez passzoló módon fejlődni és melyik konzultációs forma áll hozzád és céljaidhoz a legközelebb.

Lássuk hogyan tudlak támogatni!

Business coaching – vezetőfejlesztés

Mindig van hova fejlődni. Növeljük együtt vezetői teljesítményedet! Főszerepben a kompetenciák erősítése és fejlesztése, valamint a tudástranszfer. Nem szükséges dobozos tréningeket magadra erőltetned, hiszen rád szabott tematika alapján haladunk.

Bővebben

HR tanácsadás – karrier coaching

Választ adok munkaügyi kérdéseidre, segítek túllendülni a kiégés szakaszán, felkészülni álmaid pozíciójára, vagy tudatosan alakítani karriered egy kiegyensúlyozott, sikeres élet eléréséhez. Állj biztos lábakon a munkaerő-piacon!

Bővebben

Life coaching – megoldásfókuszú beszélgetés

Célom, hogy a megfelelő kérdések és gyakorlatok segítségével támogassalak az életedben felmerült nehézségek megoldásában, felismerd a kihívások leküzdéséhez szükséges erőforrásaidat, megtaláld az álmaidhoz vezető utat és elérd a céljaidat.

Bővebben

Állatasszisztált foglalkozás

E konzultációs forma által ráismerhetsz szociális és mentalizációs képességeidre, érzelmi intelligenciád szintjére, megtapasztalhatod a szabad gyermeki én önfeledt játékosságát, valamint ezek szükséges fejlesztési pontjait is.

Bővebben

Iskolaelőkészítő foglalkozás

Gyermeked egyéni és csoportos formában is részt vehet foglalkozásainkon, ahol a játékos tanulás és az iskolához szükséges kompetenciák fejlesztése van fókuszban. Nem kell tartanotok az első osztálytól, segítek felkészülni!

Bővebben

Adj lehetőséget magadnak, hogy kiegyensúlyozott, képességeidnek és igényeidnek megfelelő életet élhess! A saját magadba fektetett energia mindig megtérül. Mentoring szolgáltatásaimmal ezt teheted még hatékonyabbá.
 
Adataid megadásával igényelj INGYENES orientációs beszélgetést, hogy megtudd, melyik a számodra legmegfelelőbb konzultációs forma!

Kapcsolat

A *-gal jelzett mezők kitöltése mindenképp szükséges.

Sikeres kitöltés!

A kitöltött űrlap adatait sikeresen rögzítettük.