Karrier coaching

 
Munkát keresel. Önéletrajzot fogalmazol. Hány olyan jelentkezésen vagy már túl, amire nem is érkezett válasz? Egyáltalán hány állásinterjún vettél már részt? És mennyi volt belőle sikeres és mennyiről távoztál úgy, hogy nem kaptad meg a vágyott munkát? Pedig belül úgy érezted, hogy minden egyben volt, hogy jó voltál, hogy odatetted magad, hogy tényleg felkészültél.
És mégsem. Hol rontottad el? Hol hibáztál?
 
Nehéz kérdések. És a válaszok sem könnyűek.
Nem foglak áltatni. Nem biztos, hogy tudom a fentebb megfogalmazott kínzóan fájó kérdéseidre a választ. Nincs nálam a bölcsek kövek. Azt mondják, hogy utólag amúgy is mindig könnyebb okosnak lenni.
Mi lenne, ha most előtte lennél okosabb? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a kezedbe adok egy olyan szakmai tudástárat, amely egyrészt álláskeresőként felvértez azokkal a tippekkel, amelyekkel magabiztosan vághatsz neki a nagy megmérettetésnek és a végkifejletet illetően nem érhet különösebb meglepetés.
 

Pados Eszter vagyok, HR tanácsadó, coach és tréner. Okleveles bölcsészként végeztem andragógia és nyomtatott sajtó szakirányon, illetve emberi erőforrás tanácsadó Msc diplomával is rendelkezem, illetve sok-sok továbbképzéssel, mert folyamatosan tanulok valamit, nem csak hirdetem, hanem a mindennapjaim szerves része az élethosszig tartó tanulás. Több, mint 10 éves tapasztalattal támogatom a hozzám fordulókat. Hiszek a csoportos munka adta szinergiák erejében, ezért ezúton meghívlak egy 6 alkalmas csoportos coaching folyamatra, amit ha végig csinálsz, fekete öves mestere leszel az álláskeresésnek és a tudatos karrierépítésnek. 
 
A résztvevők AJÁNDÉKba kapnak 30 napos hozzáférést a Karrieriránytű programhoz, lehet választani az általános és a kismamáknak szóló e-learning képzések közül.

A csoport minimum 5 fővel indul, és hetente fogunk találkozni, minden szombat délután, 6 héten keresztül. Ez a módszertan egy szuper pszichodinamikára épül, mely struktáltan segít haladni a célod felé, miközben a többiekkel közösen lehet tanulni, hiszen az eseményfeldolgozás sem marad ki sosem. Egy foglalkozás időtartama két óra. Online kerül megrendezésre Zoomon keresztül a mentoringos platformon belül.
 
A teljes folyamat ára: 58 000 Ft. Lehetőség van két részletben fizetni, első részlet a jelentkezéskor, amikor elküldöm a szerződést és egyéb fontos dokumentumokat, második részlet a harmadik alkalom után. A fizetés mindig online történik, számla alapján átutalással.
 
További információért fordulj hozzám bizalommal!
 
Várlak szeretettel,
Pados Eszter
 
06206698318
sunshinycoaching@gmail.com