« Occurrences

Kapcsolatközpontú állatasszisztált coach és tréner képzés

Bánszky Noémi, Pados Eszter
12/03/2024, 10:00 - 20/09/2024, 17:00 (140 óra - 40 óra e-learning tanóra, 20 tanóra önálló munka (feldolgozás, gyakorlás, házi feladat, csoportos online konzultáció), 80 kontakt tanóra)
Budapest belváros

Description of occurrence

Egyedülálló képzést indítunk segítő szakemberek számára, melynek célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak állatasszisztált egyéni és csoportos coaching ülések levezetésére, illetve tréningek megtartására foglalkozásvezetőként.

Nem kell, hogy saját terápiás állatod legyen. Képzésünk elvégzésével képessé válsz (felvezető és terápiás állata asszisztálásával) olyan foglalkozásokat tartani, ahol a résztvevőket állatok segítik a fejlődés útján. Míg a felvezető az állat munkáját felügyeli, addig te maximálisan a résztvevőkre koncentrálhatsz.

A képzés tökéletes megoldás azon segítő szakemberek számára, akik bármilyen állatasszisztált aktivitás, jelenlétet vagy oktatást szeretnének lebonyolítani. Képzésünk jóval mélyebb betekintést enged az állatasszisztált foglalkozások világába egy pár órás workshopnál, de nem szükséges coachnak vagy trénernek lenni annak elvégzéséhez és a tanult módszertan alkalmazásához.

A képzésről itt olvashatsz részletesen: https://mentoring-sunshinycoaching.com/allatasszisztalt_coach_es_trener