« Occurrences

Kapcsolatközpontú állatasszisztált coach és tréner képzés 2023/II. - MEGTELT!

Bánszky Noémi, Pados Eszter
14/03/2023, 10:00 - 25/08/2023, 17:00 (120 óra - 40 elearning tanóra, 80 kontakt tanóra)
Budapest belváros

Description of occurrence

Erre a képzésre már elfogytak az üres tanulói helyek. A következő képzés várhatóan 2024 lején kerül indításra. Erről az érdeklődési gomb megnyomásával kaphatsz értesítést a képzést bemutató oldalon. 

 

Egyedülálló képzést indítunk segítő szakemberek számára, melynek célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak állatasszisztált egyéni és csoportos coaching ülések levezetésére, illetve tréningek megtartására foglalkozásvezetőként.

Nem kell, hogy saját terápiás állatod legyen. Képzésünk elvégzésével képessé válsz (felvezető és terápiás állata asszisztálásával) olyan foglalkozásokat tartani, ahol a résztvevőket állatok segítik a fejlődés útján. Míg a felvezető az állat munkáját felügyeli, addig te maximálisan a résztvevőkre koncentrálhatsz.

A képzés tökéletes megoldás azon segítő szakemberek számára, akik bármilyen állatasszisztált aktivitás, jelenlétet vagy oktatást szeretnének lebonyolítani. Képzésünk jóval mélyebb betekintést enged az állatasszisztált foglalkozások világába egy pár órás workshopnál, de nem szükséges coachnak vagy trénernek lenni annak elvégzéséhez és a tanult módszertan alkalmazásához.

A képzésről itt olvashatsz részletesen: https://mentoring-sunshinycoaching.com/allatasszisztalt_coach_es_trener