« Blog

3 éves lett a Sunshiny Coaching!

2020.09.29
Októberben 3 éves lesz a Sunshiny Coaching, és ezt úgy gondoltam, hogy egy nyereményjátékkal ünnepeljük meg, amiben mindenki nyer, aki részt vesz! A játék a Sunshiny Coaching Facebook oldalán zajlik!

Októberben 3 éves lesz a Sunshiny Coaching, és ezt úgy gondoltam, hogy egy nyereményjátékkal ünnepeljük meg, amiben mindenki nyer, aki részt vesz!

A játék a Sunshiny Coaching Facebook oldalán zajlik!

A játékban történő részvétel feltétele, hogy kommentben írj meg két dolgot:

1., Hány leckéből áll a Karrieriránytű program? A szám mellé azt is írd meg, hogy melyik téma érdekel a legjobban, melyik leckének örülnél, ha ingyen elérnéd. https://mentoring-sunshinycoaching.com/fejezetek/4

2., Írd meg a 3 kedvenc blogposzt címedet, melyik tetszett a legjobban az elmúlt 3 évben. (Ha van kedved, azt is írd meg, hogy miért. )https://sunshinycoaching.com/blog/

Sorolom a nyereményeket:

Az első helyezettet sorsolni fogom a kommentelők közül. A főnyeremény pedig nem más, mint egy 5 alkalmas coaching folyamat velem.

A második helyezettet szintén sorsolni fogom a kommentelők közül. Az ezüstérmes hozzáférést kap a mentoring-sunshinycoaching.com rendszerben található összes jelenlegi és jövőben elérhető leckéhez 2020 december 31-ig.

harmadik helyezettek lesznek a többiek, akik kommentelnek. Tehát a bronzérmesek 30%-os kuponkódot kapnak bármely Sunshiny Coaching szolgáltatás árából, ami a mentoring-sunshinycoaching.com rendszerben elérhető tananyagokra is felhasználható, nemcsak konzultációra vagy coachingra, 2020. november 30-ig.

A posztot és az oldalt like-olni ér, sőt megosztani is szabad, hálásan köszönöm, ha megteszed, de nem feltétele a játékban történő részvételnek. A játék időtartama: 2020. szeptember 29 . – 2020. október 14., 12:00. A sorsolás időpontja 2020. október 15.

A Facebookot semmilyen felelősség nem terheli, ez a játék független tőlük.

Hajrá, játékra és nyereményekre fel!