« Blog

Miért Sunshiny Coaching?

2020.09.22
Többször mondták már, hogy miért ez a név, miért ez a logó. Nem igazán business téma, pedig nekem inkább ez a terület passzol, mint a life coaching. A logót még el is tudom engedni, hamarosan remélem lesz egy hozzám, a vállalkozáshoz jobban passzoló. A név marad. Erős az érzelmi kötődés. A férjemmel, mikor elkezdtük a közös utunkat, Sunshine néven írt be a telefonjába, így mentette el a telefonszámomat. Mikor 2017-ben felmerült a vállalkozás és a honlap ötlete, egyértelmű volt, hogy hasonló fantázia néven fog futni.

Többször mondták már, hogy miért ez a név, miért ez a logó. Nem igazán business téma, pedig nekem inkább ez a terület passzol, mint a life coaching.

A logót még el is tudom engedni, hamarosan remélem lesz egy hozzám, a vállalkozáshoz jobban passzoló. A név marad. Erős az érzelmi kötődés. A férjemmel, mikor elkezdtük a közös utunkat, Sunshine néven írt be a telefonjába, így mentette el a telefonszámomat. Mikor 2017-ben felmerült a vállalkozás és a honlap ötlete, egyértelmű volt, hogy hasonló fantázia néven fog futni.

Sokan azt hiszik, hogy szofisztikáltan fogalmazok, komoly vagyok, mindig rendszerezett, összeszedett. Ez nem igaz.  Csak vastag a határ a munka és a magánélet között. Ez egyre jobban összemosódik a kutyák miatt, illetve hogy már a középső fiam is az általam vezetett csoportba jár. Kedves mentorom, Lili is mindig mondja, hogy fontos az önfelvállalás. Nem mondom, hogy a jövőben vicceket fogok mesélni és stand-up comedyt tartok live adásban, de igyekszem, hogy kicsit jobban megismerjetek, ha már nálam egy ülésen garantált a bizalmi légkör és tudjátok, hogy minden titok ott is marad, úgy érzem az a fair, ha ti is kicsit jobban megismerhettek.