Kapcsolatközpontú állatasszisztált coach és tréner képzés

 

 
 
 • Szereted az állatokat? Érdekel az állatasszisztált foglalkozások világa?
 • Szeretnéd bővíteni az eszköztáradat segítő szakemberként egy különleges módszertannal?
 • Szívesen támogatnád az embereket abban, hogy alternatív módon tudják mélyíteni önismeretüket?
 • Várunk egyedülálló képzésünkön!
 

 

A képzés témái

Segítő szakemberként ezekkel a témákkal találkozhatsz képzésünkön:

 • Coaching története, különböző módszerek, stílusok megismerése
 • Önismeret, identitás munka, te, mint coach és tréner, illetve állatasszisztált foglalkozásvezető
 • Kompetencia határok, kérdezéstechnika, történetmesélés, gyakorlatok, eszközök, empátia
 • A felnőttképzés története, élethoszig tartó tanulás, didaktika
 • Tréneri kompetenciák
 • Szervezetfejlesztés alapok
 • Egyéni és csoportos ülések, tréningek levezetése, szervezése, dokumentálása
 • Kapcsolatközpontú módszertan megismerése
 • Terápiás állatok képzése, vizsgája, orvosi szempontok
 • Megmutatjuk, hogyan építs fel és zárj sikeres folyamatokat
 • Praxis építés lehetőségei

SAJÁT ÁLLAT a képzésre nem hozható!!!

 

 

Bemutatkoznak trénereink

 

Pados Eszter

 

Pados Eszter vagyok, HR tanácsadó, coach és tréner. Az alap diplomámat nyomtatott sajtó-andragógia szakirányon szereztem meg, ezután jött a HR tanácsadó szak Msc-n 2010-ben, ahol megismertem a  coachingot és eldöntöttem, hogy ezt az utat szeretném hosszú távon választani. Ekkor már fejvadászként dolgoztam Magyarország első számú toborzással foglalkozó tanácsadó cégénél az IT csapatban.

Két év kiválasztás után lettem HR-es vállalati oldalon, ahol nagyon sok feladatod láttam el, többek között feleltem a képzésekért, aktív szerepem volt a szervezetfejlesztési projektben, hozzám tartozott a gyakornoki program, HR Business Partnerként feleltem a központi területekért és a vállalat teljes szellemi toborzását is én vittem 2 éven keresztül. Majd a családalapítás közben folyamatosan tanultam, elvégeztem Polgár Lilinél is az összes képzést, így alakult, hogy lassan 3 éve mentorként én is támogathatom a diákokat, hogy megfelelő tudással felvértezve vessék bele magukat ebbe a szakmába.

4 éve építem a saját vállalkozásom, mely több lábon áll. Emellett folyamatosan forrott ki az állatos vonal, terápiás kutya felvezető képzések, terápiás kutya csoport, engedelmes kutyasuli, agility, elmélyülés az etológiában, klickeres tanítás, terápiás macska workshop, kutyás-macskás önismereti csoport, állatasszisztált foglalkozás vezető képzés, különböző képzési módszerek és sokszínű szakemberek megismerése, rengeteg, idő, energia, nehézség, küzdelem, fejlődés és élmény, nem utolsó sorban tapasztalat szerzése az elmúlt évek során.

Nagyon örülök, hogy megszületett Noémival közösen az állatasszisztált coach és tréner képzésünk, igyekeztünk egy komplex, gyakorlatias tudásanyagot összeállítani.

 

 

  

 

Bánszky Noémi vagyok, gyógypedagógus, pszichopedagógus, állatasszisztált terapeuta és tréner. 2012 óta foglalkozom azzal a kérdéssel, hogyan segíthetnek az állatok az emberek lelki egészségének fenntartásában, illetve hogyan segíthetik a terápiás folyamatokat. Az elmúlt évek során a gyógypedagógiai célú gyermekterápiák mellett számos vezetői készségfejlesztő tréninget, önismereti csoportot és szülői készségfejlesztő tréninget is tartottam kutyáim és macskáim aktív részvétele mellett. Az állatok jelenléte segíti az aktív bevonódást, a szorongás csökkenését, a velük való interakciók elemzése pedig számos érdekességet tár fel a résztvevők működésével, reagálási módjaikról, gondolkodásukról, érzéseikről. Számomra ez egy olyan csodálatos, inspiráló, elbűvölő kincses sziget, ami minden alkalommal magával ragad, és amiből nem csak a kliensek, de én is rengeteg kincset tudok elhozni magammal. 

Jelenleg 3 kutyával (egy labrador, egy spániel és egy keverék) és 5 macskával (2 abesszin és 3 házi cica) élek együtt. Amikor épp nem dolgozom velük, akkor leginkább a közös sétákat (a kutyákkal), az összebújást, közös filmmaratonokat és az új trükkök megtanítását élvezem velük leginkább. Ha pedig épp nem az állataimmal töltöm a szabadidőmet, akkor vagy a biokertemet gondozom, vagy sütök, regényt olvasok vagy éppen horgolok.

 

A képzés részletei

Training details

Training's official name Kapcsolatközpontú állatasszisztált coach és tréner képzés
Training type blended course
Total hours 120 hour (80 hour contact lesson)
Max. headcount 20 Person
Allowed absence 10%
Trainers Pados Eszter
Bánszky Noémi
Cerificate to obtain állatassszisztált coach és tréner
Training ends with an exam yes
Purpose of training A képzés célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak állatasszisztált egyéni és csoportos coaching ülések levezetésére, illetve tréningek megtartására foglalkozásvezetőként. Megismerjenek a coaching alapjait, történetét, különböző folyamat és cél modelleket, különböző coaching stílusokat, ülés és folyamat struktúrákat. Stresszkezelési módszerek tanuljanak. Mélyítsék a story telling, a kérdezéstechnika és az empátia területein szerzett ismereteiket. Trénerként résztvevői szerepköröket ismerjenek meg, azok kezelési módjait, gyakorlatokat, agenda tervezést, prezentációs technikákat. Fejlesszék coach és tréneri identitástudatukat. Elsajátítsák a praxis építés alapjait.
Training target group segítő szakmában dolgozó szakemberek
Knowledge required bármilyen diploma + középfokú coach képzettség vagy tréner tanúsítvány, vagy az alábbi végzettségek egyike
Necessary professional level pszichológus,
gyógypedagógus,
mentálhigiénés szakember,
diplomás coach,
pszichiáter,
szociálpedagógus,
szociális munkás,
pedagógus,
HR tanácsadó,
andragógus

Available courses

Kapcsolatközpontú állatasszisztált coach és tréner képzés

Starts

2021.11.15

Hours

120 hour

Type

blended course

Brutto price

438 000 Ft

Location

Arbor Egészségfejlesztő Központ

Trainer

Bánszky Noémi,Pados Eszter