« Blog

Amikor a hóhért akasztják?!

Pados Eszter | 2021.06.22
Talán az egyik legfontosabb, amit Polgár Lilitől megtanultam az elmúlt évek során, és az összes coach képzéstől, terápiás kutya felvezető képzéstől, állatasszisztált önismereti csoporttól és még sorohatnám... tehát a 6 éves út végén, amit kaptam az az önazonosság.

Az egyik legfontosabb tanács, amit önéletrajz készítéskor szoktunk adni, az az, hogy mindig adott cégre és álláshirdetésre kell szabni az önéletrajzot. Viszont ritkán látni erer konkrét példát. 

Úgy gondoltam, hogy megosztok két különböző verziót. Mindkettő az én CV-m. 

Az egyik egy kisebb magyar szervezetfejlesztő céghez készült tréner pozícióra. A másik egy nagy amerikai multi HR BP pozíciójára.

Hátha segítség azoknak, akik ezzel el vannak akadva.

Emellett mindig fontos, hogy más is nézze át, jó esetben szakember az önéletrajzot, mielőtt elküldöd a jelentkezésed. Még én is át szoktam nézetni. Hiszen egy friss szem másképp olvassa el, és egy teljesen más "szemüvegen" át, új perspektívát tud adni, hogy minél sikeresebb legyen a pályázat.

Természetesen az önéletrajz készítésről is bőven megtudhattok mindent a Karrieriánytű programban, amit itt értek el: https://mentoring-sunshinycoaching.com/e_mentoralas