« Blog

Online KarrieriIránytű Program

Pados Eszter | 2020.11.13
Lépésről lépésre vezet végig, hogy a hivatásod legyen a munkád, amit örömmel végzel, illeszkedve a vágyott életpályádba, a boldog mindennapokért. Ez egy komplex program. Nem mondom meg a tutit. Sok információ és tapasztalat mellett rengeteg kérdéssel támogatlak, hogy valóban tudj változtatni. A te életed, a saját megoldásodra van szükséged, én abban tudok Neked segíteni, hogy hogyan találd meg a saját utad. Ha tényleg akarod. Ez egy csinálós műfaj. Ha végig mész, és lépésről lépésre haladsz, sokkal több esélyed lesz elérni az életben, amit akarsz, úgy, ahogy Neked jó.

Lépésről lépésre vezet végig, hogy a hivatásod legyen a munkád, amit örömmel végzel, illeszkedve a vágyott életpályádba, a boldog mindennapokért.

Kinek segít?
Bárkinek, aki reggelente nem úgy kel fel, hogy van kedve elindulni dolgozni. Ha épp elveszítetted a munkahelyed. Ha szeretnél váltani, de nincs bátorságod, vagy nem tudod, hogy hogyan. Ha pályát módosítanál. Ha nem te választottad a szakmádat, amiben nem is érzed jól magad.

Ez nem egy újabb hogyan írd meg az önéletrajzod anyag vagy milyen interjúkérdésekre számíthatsz. Az csak egy rész a 20-ból, amit hamarosan elérhetsz.
Ez egy komplex program. Nem mondom meg a tutit. Sok információ és tapasztalat mellett rengeteg kérdéssel támogatlak, hogy valóban tudj változtatni. A te életed, a saját megoldásodra van szükséged, én abban tudok Neked segíteni, hogy hogyan találd meg a saját utad. Ha tényleg akarod. Ez egy csinálós műfaj. Ha végig mész, és lépésről lépésre haladsz, sokkal több esélyed lesz elérni az életben, amit akarsz, úgy, ahogy Neked jó.
A munkaerőpiacon érvényesülni nem mindig egyszerű feladat, könnyű eltévedni. Ehhez adok Neked egy iránytűt, hogy ne tévedj el a labirintusban.

Online programunkból helytől és időtől függetlenül tanulhatsz. Hogyan? Erről bővebben itt olvashatsz: https://mentoring-sunshinycoaching.com/karrier_iranytu_allaskereses